Októberi árváltozás

Rólam

Adress

Világéletemben sportoltam, a mozgás mindig közel állt hozzám.

A Testnevelési Egyetemen kezdtem tanulmányaimat, mint testnevelő- edző. Itt kaptam meg azokat az anatómiai és élettani alapokat, amelyek nagy segítséget jelentenek mind a mai napig. Diplomámat 2015-ben szereztem meg.

fresh

“Nagyon érdekelt, hogy miként tudom egyes emberek fizikai fájdalmát csökkenteni vagy éppen a pszichés eredetű, de fizikailag megjelenő mozgásszervi problémáikat orvosolni.“

fresh
Adress

2016-ban kezdtem magam továbbképezni a Nemzetközi Masszázs Akadémián.

Elmélyítettem a tudásom anatómiából, Dr. Szántai Károly tanár úr jóvoltából klinikum ismereteim is megalapoztam és a masszázshoz szükséges alapokat is itt sikerült elsajátítanom. 2018-tól végzett gyógy- és sportmasszőrként dolgozom a szakmámban.

“Szeretnék segíteni a hozzám forduló embereknek amennyire csak lehet. Fontos számomra, hogy átadhassam hogyan őrizhetik meg hosszú távon egészségüket és gyógyult állapotukat.”

Adress

Az FDM terápia megismerését 2020-ban kezdtem,

melynek három lépcsőjéből egyet már sikeresen elvégeztem. Ez a terápia világszerte elismertté vált, segítségével még hatékonyabb tünetcsökkentésre, fájdalomcsillapításra leszek képes. Hosszú távú terveim között szerepel, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és ezáltal egy jól képzett, szakmában jártas mozgásterapeutává váljak.

fresh

“Mit válaszolnék, ha megkérdeznék tőlem, hogy miért érdekel ez a szakma? Mert segíthetek embereken. Olyan embereken, akikkel lehet, hogy egyébként sehol máshol nem találkoznék. És nem csak segítek rajtuk, meg is ismerem őket. Rengeteget tanulok tőlük és azokból a dolgokból amiket velem megosztanak.“